Verwijzers

Verwijzen via

  • Zorgdomein, te vinden onder de naam FoodSteps.
  • Portavita, te vinden onder de naam Diëtistenpraktijk FoodSteps Diëtisten Amstelveen
  • VIPlive, te vinden onder de naam Diëtistenpraktijk FoodSteps Diëtisten Amstelveen
  • Siilo, beveiligde app, 06-21 848 218.
  • Papieren verwijzing
De diëtist is direct toegankelijk, toch vragen diverse zorgverzekeraars een doorverwijzing. Werken op basis van een verwijzing heeft de voorkeur van FoodSteps Diëtisten. Dit draagt bij aan essentiële en waardevolle (medische) informatie voor de diëtist en de mogelijkheid om vrij te communiceren met de betreffende verwijzer. Huisbezoek is mogelijk als dit op de verwijzing staat.

Overleg, vragen en feedback

06-21 848 218 (telefonisch of bericht via Siilo)
lea@FoodStepsDietisten.nl

Waarom Foodsteps Diëtisten Amstelveen

  • FoodSteps Diëtisten heeft contracten met alle zorgverzekeraars.
  • Consulten worden 3 uur per kalenderjaar vergoed vanuit de basisverzekering, voor kinderen tot 18 jaar is geen eigen risico van toepassing.
  • Aangesloten bij ketenzorg voor DM2, CVRM en COPD/Astma via Amstelland Zorg en CHAGZ, daarvoor is geen eigen risico van toepassing.
  • Aanbieder van het 2-jarige Gecombineerde Leefstijl Interventieprogramma GLI Slimmer, daarvoor is geen eigen risico van toepassing en iemand mag naast de GLI ook individueel begeleid worden door een diëtist in dezelfde periode.
  • Consulten in het Engels zijn mogelijk

Samenwerken

Samen werken

FoodSteps diëtisten vindt preventie en een multidisciplinaire aanpak van gezondheidsproblemen heel belangrijk en waardevol voor een optimaal resultaat. De diëtisten werken daarom graag en intensief samen met specialisten, huisartsen en praktijkverpleegkundigen binnen Amstelveen en Amsterdam. Tevens wordt samengewerkt met fysiotherapeuten, AmstelveenSport, Leefstijlloket Amsterdam UMC (locaties VUmc en AMC), Vital10, psychologen, tandartsen en mondhygiënisten.
FoodSteps Diëtisten komt ook graag langs op locatie om een compacte bijscholing te geven over voeding (bijvoorbeeld tijdens de lunchpauze). Onderwerpen kunnen bijvoorbeeld zijn:  koolhydraatbeperkte voeding bij DM2, of uitleg over het FODMAP dieet bij Prikkelbare Darm Syndroom.

FoodSteps Diëtisten heeft folders in de maak over voeding die je aan je patiënten kunt meegeven. Indien je deze op jouw locatie wilt ontvangen, dit graag doorgeven aan praktijkhouder Lea Polak via lea@FoodStepsDietisten.nl of 06-21 848 218.

Een diëtist van FoodSteps Diëtisten in jouw praktijk?

FoodSteps Diëtisten staat altijd open voor nieuwe samenwerkingsverbanden, want samen komen onze cliënten verder dan alleen. Onze spreekuurlocaties zijn gevestigd in (para)medische centra, huisartspraktijken en fysiotherapiepraktijken. Zou jij met FoodSteps Diëtisten willen werken op jouw locatie, neem dan contact op met praktijkhouder Lea Polak via lea@FoodStepsDietisten.nl of 06-21 848 218. Dan wordt er snel een afspraak ingepland!