De diëtisten stellen zich graag voor.

Lea Polak diëtist, leefstijlcoach en praktijkhouder

Inmiddels ben ik al jaren aan het werk als diëtist in Amstelveen. Ik ben enthousiast over mijn vak, mijn cliënten en over samenwerken met andere (para)medici. Bij mijn begeleiding gebruik ik ondermeer Acceptance & Commitment Training en Positieve Gezondheid. Ik ben dol op mijn familie en houd veel van wandelen. Voor mijn gezin kook ik simpel en gezond. Mijn werk als diëtist doe ik met veel plezier en het geeft mij energie. Door middel van kennis, aandacht, warmte, positiviteit en een lach begeleid ik cliënten naar het behalen van hun leerdoel, waarbij voeding een rol speelt. Gesprekken kunnen in het Nederlands, Engels en Hebreeuws gevoerd worden. Ik geloof in de kracht van gezonde voeding. Ieder moment in iemands leven kan benut worden om een stap te zetten naar een gezondere leefstijl. Daarmee wordt een bijdrage geleverd aan een betere gezondheid, meer energie en meer welzijn.

Iedere stap telt!

Chiara Samito, diëtist

Voeding en gezondheid hebben altijd mijn interesse gewekt. Daarom ben ik de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam gaan volgen. Tijdens deze opleiding heb ik veel kennis opgedaan over voeding en een gezonde leefstijl. Nu ik diëtist ben, werk ik graag samen met de cliënten naar een gezondere leefstijl toe. Die samenwerking zorgt ervoor dat het echt bij hun leven past. Ik vind het belangrijk dat mensen kunnen genieten, zich goed voelen en lekkerder in hun vel zitten.

Ieder mens is uniek en daarom kies ik voor een persoonlijke aanpak!

Dustin de Leeuw, diëtist in opleiding

Ik ben aan mijn studie Voeding en Diëtetiek begonnen omdat ik zelf heel nieuwsgierig ben naar wat gezonde voeding nu écht betekent. Wat ik het interessantst vond om te ontdekken, is dat gezonde voeding heel persoonlijk is. Voeding kan een belangrijke rol spelen bij gezond zijn en blijven, waardoor minder medicatie nodig is. Als diëtist in opleiding leer ik nu ook richtlijnen te vertalen naar de specifieke situatie van verschillende personen. Ik houd van koken, samen eten, bordspellen spelen, gewichtheffen, wandelen, fietsen, lezen en van mijn kat.

Gezond genieten is mijn motto!